Cekker

Szénhidrátszegény fasírt, ami nem tocsog az olajban

2016. május 01. 21:33 - mariannbog

Az az igazság, hogy nagyon szeretem a fasírtot. Csak hát ugye a hagyományos receptben egészségtudatos szemüvegen át nézve elég sok kivetnivalót találunk: kezdve a beáztatott zsömlétől (vagy ha tetszik zsemlétől, zsömlyétől, zsemjétől.. de szép is a magyar nyelv:) ), a morzsába forgatáson át, a bő…

Tovább
Szólj hozzá!

Tonhalkrém és padlizsánkrém - majonéz nélkül is lehet pazar a kence jeligére

2016. április 28. 20:18 - mariannbog

Ha vendég érkezik a leggyorsabb és legegyszerűbb mindenféle kencéket készíteni. Nekem három favoritom van, amiből most kettőt osztok meg veletek. A harmadik szigorúan titkos! Na jó nem, de azt most nem csináltam, úgyhogy ezzel kell beérnetek :) Tonhalkrém Hozzávalók: 130 g tonhal sós…

Tovább
2 komment

Zablisztes, cukormentes piskóta

2016. április 27. 19:01 - mariannbog

Szerintem a piskóta az egyik olyan dolog, amiről sokaknak meggyőződése, hogy csak búza finomlisztből lesz az igazi. Már én is kezdtem elhinni (nem egy és nem kettő kukában landolt kísérlet után), de szerencsére kiderült, hogy nem így van. Egyetlen dolog a titka: a sikér! Ettől a fehérjétől lesz…

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása