Cekker

Rice Snack: Pizza (Fiorentini)

2016. március 21. 10:07 - mariannbog

rice_snack_front.jpg

Neve: Rice Snack

Gyártó: Fiorentini

Funkció: Ropogtatnivaló, snack

Íz: Pizzás

Ára: 40 grammos kb. 300 Ft

Én itt vettem: Tesco (2016. február végén)

Összetevők: rizsliszt (51%), kukoricaliszt (28%), napraforgó olaj, extra szűz olívaolaj (3%), tejsavó, sajtpor(1%), laktóz, só, dextróz, fűszernövények (0,8%) és fűszerek, paradicsom (0,5%), kukoricakeményítő, élesztő kivonat, csomósodást és lesülést gátló: magnézium-karbonát, antioxidáns: citromsav, Aromák

Energia: 100 grammban 432 kcal, egy zacskóban (40g) 173 kcal

Mire használható: Egészséges alternatíva chips helyett, utazásra, irodai túlélőkészletbe, stb.

Egyéb: Glutén mentes!

Csomagolás hátoldala:

rice_snack_back.jpg

 

Értékelés: Állagra a megszokott puffasztottrizs szeletekre hasonlít, de vékonyabb, kisebb kivitelben, melyek egy falatra könnyedén elfogyaszthatók. A jól eltalált ízesítésnek köszönhetően még a legszkeptikusabbak tetszését is elnyeri, így vendégségbe is bátran vihető. Utazásra is szoktam magammal vinni egy csomaggal, ha megéhezek, kiválóan csillapítja az éhséget érkezésig. És az egész zacsi csak 173 kcal!

Szerintem telitalálat én már rengetegszer vásároltam. Nagy előnye, hogy a Tescoban kapható, így a baráti összejövetel előtti szombat délutáni bevásárláskor is beszerezhető, nem kell jó előre megvásárolni a bioboltban.

Konklúzió: Abszolút ajánlott cucc! 

Ti próbáltátok már? Várom a véleményeteket kommentben!

Egyesítsük tapasztalatainkat!:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cekkerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr368507164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása